X
Back to the top

Bokning

Boka Enjoy
Med modern Dansmusik som passar både gammal och ung kan Enjoy hjälpa dig att göra din fest oförglömlig.
Förfrågningar via mail:
info@enjoymusic.se
Eller via telefon:
Andreas – 0708698025
Mattias – 0703292775

 

Vi kan erbjuda:

Danskväll

Mycket omtyckta arrangemang där vi ofta träffar en yngre och dansglad publik. Vi har spelat upp till dans på bl a Polketten på Liseberg, Törringelund, Ekebo, Tingvalla, Björksäter, Cinderella, Amiralen etc och har spelat nonstop med bl a.Scotts, The Playtones, Barbados, Perikles, Torgny Mehlins och Face84 med flera

Festival / Gatufest / Rockfest

Ett koncept som blir allt vanligare för oss. Här är det oftast en bred på publik på plats och då börjar vi i ett lugnt tempo och ökar vart efter kvällen lider och avslutar i konsertstämning. Har spelat i samarrangemang med bl a Danne Stråhed, Billy, Joddla med siv, Time Machine, Ystads Rockorkester, Fair play band etc. Björkets trädgård, Sommarrocken i Svedala, Ekebofestivalen, Malmöfestivalen, Landskronakarnevalen, Kristianstadsdagarna, Genarpsdagarna är exempel på festivaler vi spelat på

Företagsfest / Event / Kickoff

Många företag har genom åren bokat oss för en lyckad fest. Konceptet arbetas fram i samråd med festkommittén eller eventbolaget. I raden av nöjda kunder hittar vi exempelvis Metro, Ncc, Scan, Felix, Luftfartsverket, MKB.

Nattklubb

Vi gör många jobb på olika nattklubbar i vårt avlånga land. Här handlar det om att gå fullt under en väldigt kort tid. 100% partyhits med allsång och ett sagolikt röj! Exempel på spelställen är bl a Jägersbo, Glasklart, Stenssons i Eslöv, Hipps Schlagerklubb, Banken i Kristianstad, Skeppsbron i Malmö.

After Beach / Ski

På sommaren är det rätt vanligt att dagen börjar redan på eftermiddagen med en trevlig after beach spelning i solen. Här kör vi en blandad kompott, både för unga och vuxna barn. Mycket publikkontakt och allsång utlovas. Vi har besökt bl a Solviken i Varberg och Amalfi afterbeach

Privata Fester/bröllop

I mån av utrymme i vår spelplan spelar vi även på privata arrangemang så som högtidsdagar och bröllop. Lugn dansant början och ett ökande tempo brukar vara det perfekta receptet.

Musik Quiz

Efter önskemål arrangerar vi ett musikquiz som för deltagarna blir en resa från 60-talet fram till nutid. Mycket omtyckt musiklek som passar speciellt bra på företagsfesten.

Allsång och komp av gästartister

Allsångskvällar är något som på senare tid blivit mycket uppskattat. Men kända låtar tar vi oss igenom allt från dansband till rock n roll. Enkelt och medryckande, och en garanterad succé. Vid önskemål kompar vi även gästartister.

Kontaktnätet

Vill du krydda ditt arrangemang ytterliggare så har vi alla kontakter du behöver. Allt från tältuthyrare till clowner. Varför inte tillsätta en duktig DJ som spelar tillsammans med oss, eller en pianist som spelar mingelmusik vid ankomsten. Vi har även goda kontakter då det gäller ljud och ljus, om det är något extra du behöver.

 

Boka Enjoy för en garanterad succé

 

Starka Referenser:
Björksäter, Hässlehom
Ekebo, Munka-Ljungby
Jägserbo, Höör
Tingvalla, Tomelilla
Törringelund, Oxie
Amiralen, Malmö
Karsefors, Laholm
Hågelbyparken, Stockholm
Viking Line, Cindirella, Stockholm
Liseberg, polketten, Göteborg
Sommarrock, Svedala

 

Allmänna villkor vid bokning av ENJOY muntligen eller skriftligen

Arrangör/Bokare har skyldighet att informera om evenemangets art och om övriga förhållanden av betydelse. Det åligger den engagerade att i god tid infinna sig på platsen för engagemanget samt att följa de ordningsföreskrifter och tider som gäller. Undantag är sen ankomst som orsakats av allmänna färdmedel.

Arrangören ska ha tillstånd av vederbörande myndighet att arrangera föreställningen. Annullering av bokningen kan endast ske efter överenskommelse mellan parterna. Skulle någon av parterna ej fullborda sina åtaganden enligt avtalet/bokningen, äger motparten rätt till skälig ersättning. Skulle åsidosatt åtagande vara av väsentlig betydelse för part har denne rätt till skadestånd/ersättning.

Vid hinder som grundar sig på Force Majeur eller myndighets påbud kan bokningen/kontraktet hävas. Sjukdom ses som laga förfall på den engagerades sida. Part som drabbas av laga förfall skall omgående meddela berörda parter. I samband med bokningen muntligen eller skriftligen godkänner uppdragsgivaren/arrangören bokningen. Normal speltid avslutas alltid kl 01 om inget annat avtalas.

Mer info finns i Avtalslagen

Läs mer om bandet

Leave a Comment

© Bandet Enjoy