X
Back to the top

Boka oss

Med vår erfarenhet och vår långa låtlista har vi garanterat något som passar både gammal och ung!  Vi hjälper dig att göra ditt arrangemang oförglömligt.

Förfrågningar via mail:

Ange vilken typ av arrangemang förfrågan avser, gärna också ort och speciella önskemål/tankar. Vi fixar det mesta!

info@enjoymusic.se

Eller via telefon/sms:

Andreas – 073 751 46 14
Om jag inte svarar – skicka ett sms eller lämna ett meddelande

Eller via formuläret nedan

OBS – Vi svarar oftast snabbt, har du inte fått svar inom 24 timmar så är det något tekniskt strul – skicka då ett sms:  0737514614

 

Tekniska frågor
Mattias – 0703 29 27 75

Gör din bokningsförfrågan direkt!

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Allmänna villkor vid bokning av ENJOY muntligen eller skriftligen

  Arrangör/Bokare har skyldighet att informera om evenemangets art och om övriga förhållanden av betydelse. Det åligger den engagerade att i god tid infinna sig på platsen för engagemanget samt att följa de ordningsföreskrifter och tider som gäller. Undantag är sen ankomst som orsakats av allmänna färdmedel.

  Arrangören skall ha tillstånd av vederbörande myndighet att arrangera föreställningen och ansvarar för att gällande regler efterföljs och eventuella tillstånd söks i god tid före arrangemanget. Annullering av bokningen accepteras inte av artisten. Om arrangören / bokaren ej fullbordar sina åtaganden enligt avtalet/bokningen, äger motparten rätt till skälig ersättning. Skulle åsidosatt åtagande vara av väsentlig betydelse för part har denne rätt till skadestånd/ersättning.

  Vid hinder som grundar sig på Force Majeur kan bokningen/kontraktet hävas. Sjukdom ses som laga förfall på den engagerades sida. Part som drabbas av laga förfall skall omgående meddela berörda parter. I samband med bokningen muntligen eller skriftligen godkänner uppdragsgivaren/arrangören bokningen/avtalet. Normal speltid avslutas alltid kl 01 om inget annat avtalas.

  Mer info finns i Avtalslagen

  Läs mer om bandet

  Leave a Comment

  © Bandet Enjoy