X
Back to the top

Om bandet

Enjoy – The Story

Bandet Enjoy startades 2003. Medlemmarna är fyra till antalet. Vi verkar som ett engagerande partyband / coverband som levererar en skön mix av gamla och nya låtar som alla känner igen. En av våra största fördelar och framgångsfaktorer är att vi tillgodoser den breda publiken, både ung som gammal. Musiken blandar vi friskt, allt från 60-talet till dagsdatum.

Vi är det perfekta valet för företagsarrangemanget eller föreningsfesten. Vi spelar ofta på högtidsdagar, bröllop och privata fester. Vi är ofta förstavalet för öltältet eller torgfesten. Fram tills skrivande stund har vi utfört över 1000 spelningar.

Allt ingår.
Vi har en egen stor ljudrigg i form av ett kraftfullt JBL system samt en stor ljusrigg med movingheads, LEDbars, blinders, strobbar, rökmaskiner etc. Allt detta är en viktig ingrediens för bästa showen. Positivt tänkande, driv, framtidstro, ett glatt humör och en massa hårt arbete tillhör våran vardag. Vi utgår från Skurup ca 4 mil från Malmö. Inget arrangemang är för litet eller för stort för oss!

Vi innehar F-skatt.

micke

Michael Jönsson

Gitarr, Sång
keller

Andreas Kellerman

Trummor
nilsson

Mattias Nilsson

Keyboard, kör
lind

Mattias Lind

Sax, percussion, kör

Leave a Comment

© Bandet Enjoy