Michael Jönsson

Gitarr / Bas

Han har läst Ljud och Ljusteknik på Malmö högskola och är den som ser till så bandets teknikinvesteringar aldrig står still.

Micke Jönsson – Enjoys frontfigur. Han är bosatt i Ystad och jobbar som CIO på Wackes i Malmö. Han ser till så vi hittar rätt sound och har stor medverkan i våra låtval. Han har läst Ljud och Ljusteknik på Malmö högskola och är den som ser till så bandets teknikinvesteringar aldrig står still. Han är ett musikaliskt underverk och spelar vid behov i stort sätt alla instrument som finns. I hans gener hittar vi en stor dragspelslegend från Skurup (Eric Ewald). Han är givetvis stolt ägare av ett antikt knappdragspel i utsökt kondition – dock har vi hittills aldrig fått se detta på scen. Hans nästkommande utmaning är att lära sig spela Banjo.

 

Micke är den som skriver bandets egna låtar. 2009 gav vi ut en maxi-singel som hette ”Summer night”. 2 av låtarna från den skivan har vidareutgivits på samlingsskivor (från bl a Mr Music). 2010 gick vi vidare i delfinalen av Svensktoppen nästa med den egenskrivna låten ”De E Du”.